julshopping, here i come!

2009-12-21 / 10:13:34

Idag skall jag & syrran in till Göteborg för att köpa dem sista julklapparna! Och imorse när jag vaknade blev jag överlycklig, det var typ 2 dm snö utanför fönstret! Äntligen en vit jul ♥



 

Godmorgon mina sjusovare

2009-12-18 / 08:44:45
idag är det julavslutning som gäller, skall bli riktigt skönt att komma ut lite granna. Jag är fortfarande inte riktigt frisk, men det känns  ju inte som om man har lov om man inte haft någon avslutning, if you know what I mean. Hoppas ni får en trevlig morgon, det skall i alla fall jag ha. Sköt om er. ♥

Eftermiddagspromenad

2009-12-17 / 12:17:52


Jag funderar starkt på om jag skulle gå ut på en promenad, dock blåser det väldigt mycket så det gäller ju att klä sig varmt i sådanna fall. Det är ju så otroligt segt och långtråkigt att bara sitta hemma framför tv:n, dessutom när man sett allting som går att se i två dagar i rad. Det får nog bli en långpromenad, men först skall jag hoppa in i duschen. Jag undrar om dom har en trevlig julfest i klassen idag, synd att jag missar den...
men imorgon är det julavslutning & det skall bli så skööönt med lov! Längtar verkligen till julafton nu!

nedräkningen har börjat

2009-12-17 / 11:02:56

Snart är det jul och strax därpå kommer efterlängtade nyår..men vad skall man klä sig i? Jag har samlat ihop lite frächa plagg från H&M, som inte kostar skjortan nu mitt upp i all julhandel . Man kan klä sig fint utan att behöva lägga en förmögenhet! Billigt är bra! Klicka på bilden så kommer ni till H&M hemsida, om ni vill ta en närmare titt!

      
H&M - elegant klänning för 299 kr       svart volangklänning för  249 kr

      
H&M - en sexig svart klänning för 399 kr   charmig klänning för 129 kr
       
 H&M en vacker klänning endast  99 kr    väldigt chick, finns i svart för 199 kr


H&M - en glittrig klänning grön/rosa/svart för 299 kr   den lilla svart/mörklila 99 kr



         
H&M - Kjol för 129 kr & topp för 99 kr      Färgglad Tjol för 249 & toppen 74:50 :-


     
H&M - Läcker kjol för 249 kr           Kjol för 129 & Blusen 249
  Urgulligt till julafton!

I ♥ music

2009-12-17 / 10:06:46

Nya låtar:

♥ Lady GaGa – Bad Romance
♥ Iyaz - Replay
♥ Britney Spears – 3
♥ Ke$ha – Tic Toc
♥ Jordin Sparks - SOS

lady-gaga
Iyaz
britney-spears
kesha
jordin-sparks

I min ensamhet

2009-12-17 / 09:43:00

I min stora ensamhet sitter jag här idag igen, nästan lika förkyld som igår. Det är så oerhört jobbigt att vara så där jätteförkyld för det sätter sig verkligen i hela huvudet & man får ont i hela kroppen. Vad tusan skulle förkylning vara bra för? Hoppas att det snart går över för det här börjar verkligen gå mig på nerverna. Men istället för att klaga kanske man skulle göra lite nytta istället. Snart är det julafton och för första gången på länge kan vi faktiskt få en vit snö, är inte det fantastiskt? :)


Hejsan hoppsan!

2009-12-15 / 13:40:43

Vaknade upp med världens förskylning imorse, vilket kanske inte var så där jättekul! Sitter just nu framför datorn och kikar runt på olika bloggar, jag älskar att läsa andras bloggar för alla är vi så olika. Vissa bloggar kan man ju bara sitta och asgarva för pga deras bitchiga och dumförklarade personligheter, men det är minst lika kul det som att kolla på någon annan blogg. Eller vad säger du, vad för slags blogg läser du helst?
Jag har varit urusel på att uppdatera min blogg & det är flera som har frågat när jag ska göra det. Vilket jag tycker är jätteroligt! Hoppas ni fortsätter att läsa min blogg.




synd att jag inte har någon aning om hur den nya brasan fungerar,
hade varit fettmysigt! ♥  .


I helgen har jag haft fullt upp, 20 stycken släktingar kom på besök för att ha lite julmys tillsammans. Mina kusiner kom i fredags och resten kom på lördagmorgon, senare på kvällen käkade vi god julmat och åkte sedan tillsammans in till jul på liseberg. Det var jättemysigt bortsätt från allt folk som tryckte in en lite här och var. Skall man gå till liseberg skall man nog ta en annan dag än en lördag i alla fall. För övrigt har jag haft den roligaste helgen på länge. Har alltid så otroligt roligt tillsammans med mina släktingar och jag hoppas att vi ses snart igen.

Vi innan utgång







Senare på kvällen vid utgång





IDOL VINNAREN 2009

2009-12-11 / 23:10:44

♥♥♥♥♥♥♥♥ ERIK GRÖNWALL! ♥♥♥♥♥♥♥♥

DU ÄR VERKLIGEN EN VÄRDIG VINNARE! GRATTIS PÅ DIG GUBBEN!!

♥ Som jag har längtat'

2009-12-11 / 09:43:54


old pic. på mig & Tyra

Idag kommer mina kära släktningar som jag har längtat efter i flera veckor nu! Det skall verkligen bli en superbra helg! Dock blir det väl lite problem med hur vi skall sova eftersom att vi blir 21 personer, men jag skall nog kunna klämma in dig i ett hörn Tyra! Hehe. Imorgon blir det jul på liseberg och sedan lite julmat på det, hur mysigt som helst. Åhh jag bara längtar tills jag får se er, men innan blir det luciafirande i skolan & sedan lite jobb efter det. Men ikväll syns vi och då kommer vi få det jättetrevligt! Ikväll är det idolfinalen & jag hoppas verkligen att söta lilla Erik vinner! Han är så liten & söt, men har världens största röstkapacitet. Helt otroligt egentligen!


Vem tycker du skall vinna  idol 2009?

Äntligen...

2009-12-11 / 09:34:48

Finally är jag klar med mitt matteprov, det tog inte alls lång tid & det var inte ens i närheten av hur svårt jag trodde att det skulle vara. Och om man skall jämföra med det förra matteb provet vi hade, var detta en fis i rymden ;) .   Det känns som om det var alldeles för lätt! Konstig känsla! Nu sitter jag här i skolan & väntar på att luciafirandet i stora teatern skall börja, skall bli hur kul som helst! Förhoppningsvis slipper vi resten av lektionerna efter! Hoppas, hoppas, HOPPAS!

The city eller the Hills?

2009-12-09 / 21:41:52

Jag är ett jättestort fan av The Hills serien så jag har lite svårt för att börja kolla på någon ny "the hills" liknande story. Men båda programmet är ju bra, dock tycker jag att det är lite tråkigt att hon lämnat the hills buhuu .
Vilken serie röstar du för?

Efterlängtade Paradis Hotel

2009-12-09 / 21:21:20

Vem tycker ni skall vinna Paradis Hotel?
Man sitter som klistrad framför 6:an när programmet börjar. Och det tror jag inte att jag är ensam om. Go Kristoffer, hoppas du tar hem hela skiten! I believe in you :)

Tankar

2009-12-09 / 21:01:58

När julen börjar närma sig och när man ligger där i sitt rum och tittar på all mysbelysning som skiner upp allt mörker kommer tankar fram som man inte trodde fanns. I alla fall jag tänker väldigt mycket i decemberdagarna, allting är så himla mysigt och kallt och man vill bara ligga och mysa med någon man tycker om. Alla blir så snälla och glada mot varandra och även jag vill och önskar att jag kunde ställa allting jag någonsin gjort fel, till rätta igen. Vilket samtidigt kan bli väldigt fel, även om det är något man önskar att man kunde. Jag tycker om er allihop, hoppas ni tar hand om er och dom ni håller kära. Glöm aldrig och visa hur mycket dom betyder för er, så lovar jag att ni kommer få minst lika mycket tillbaka! Take care ♥

barnpassning i lördags

2009-12-06 / 13:37:50

Passade min lillebror william igår, då mamma & Kent var på en fest. Vi hade det jättemysigt, han dansade hela kvällen & vi käkade god mat och massor med godis. ♥

Present

2009-12-06 / 13:18:38
Fick en jättevacker topp i fredags.
Ser precis ut som den på bilden, fast i svart.

Väldigt vackra färger! Toppen kommer från H&M och kostar 199:-

Testa du också!!

2009-12-03 / 10:21:00
Jag älskar att redigera bilder i olika typer av program, men ett program tycker jag är särklit bra & enkelt! www.picnik.com är ett jätteroligt redigeringsprogram där du kan göra i princip allting du vill! Gå in och testa!



Och när det endå är 3:dje december och allt tänkte jag att en julbild inte hade vart helt fel!

Grattis på födelsedagen farfar! ♥

2009-12-03 / 10:09:14

Hoppas du får en bra födelsedag! Trots att vi redan firat dig med jättegoda laxbakelse och en supergod tårta! Hoppas jag att du får en jättefin dag, med massor av mys i det kalla decembermörkret.

Grattis på dig! <3

myskväll

2009-12-01 / 15:57:26
01 12 09 - första december


Alldeles snart skall jag ta tåget in till Göteborg för att möta upp min lillasyster, sedan skall jag åka till farfar och fira honom, eftersom att det är hans dag idag. Kommer förhoppningsvis träffa paradisfarbror också & ge han en liten utskällning (A) nej då! Klockan är snart fyra och det känns som den här skoldagen aldrig tar slut. Dagen började med nationella prov i engelska, som förhoppningvis gick superbra! Nu skall jag kila! Hoppas ni får en mysigt första advent, det skall i alla fall jag ha! ♥