vad önskar du dig i julklapp?

2009-11-30 / 14:30:51

Varje år önskar man sig alltid någonting i alla fall, men önskar du dig någpt speciellt av någon speciell person?
Jag har nästan köpt alla mina julklappar nu, men har några kvar. Har du något förslag på en perfekt julklapp?

En superbra hemsida om det är någon där ute som vill ha ett fräckt armband eller kanske ett halsband? http://www.cocoo.se Gå in & kika!

Snart kan man börja räkna ner ... ♥

2009-11-30 / 14:22:41


Åhh jag bara älskar julen & snart är det inte långt kvar! <3
Igår julpyntade vi hemma och det blev otroligt mysigt med alla tända ljusstakar & värmeljus! Kunde inte vakna upp bättre än med julbelysning som lyste upp hela rummet med dess värme. Älskar julmys! Det är precis som om alla blir så glada mot varandra och alla älskar situationen för stunden. Imorgon är det första advent och då måste jag ju såklart varit och handlat en chokladkalander för vad vore jul utan en nedräkning i choklad? Love it!

En chokladkalender i Hello Kitty hade väl inte varit fel?

Tjejen bakom bloggen

2009-11-28 / 22:04:40
Här har ni mig, ni som inte vet hur jag ser ut.

Nyinköpta kläder

2009-11-28 / 22:03:29





T-Shirten med skelettet på köpte jag tillsammans med en annan tröja, en vit T-Shirt med cool text på. Båda tröjorna köptes för endast 129:- enormt billigt tycker jag!

ME ♥ MUSIC

2009-11-28 / 21:01:18

NYA LÅTAR:
Jag tycker verkligen om den här typen av musik
Timbaland ft.  Nelly Furtado -  Morning after dark
Justin Bieber - One time (en söt liten pojke som jag aldrig hade hört innan, sjunger jättebra!)
♥ Rihanna - Russian Roulette
♥ Leona Lewis - Happy
♥ Madonna ft. Lil Wayne - Revolver
♥ David Guetta ft. Akon - Sexy Bitch
♥ Pittbull - Hotel Room Service
♥ Darin - Karma
Jag vet att många har haft väldigt många fördomar när det gäller Darin, men jag måste nog säga att han har blivit grymt bra & verkligen vuxit enormt sedan idol 2004. Håller du inte med?



The voice listan top 5:
1. JAY SEAN/SEAN PAUL - DO YOU REMEMBER
2. KESHA - TIK TOC
3. JAY-Z & ALICIA KEYS - EMPIRE STATE OF MIND
4. SEAN KINGSTON - FACE DROP
5. DAVID GUETTA / AKON - SEXY CHIC

Vad gillar du för slags musik?

IDOL 2 0 0 9 IKVÄLL

2009-11-27 / 17:32:40
Vilka ska titta?





Jag tycker Erik sjunger sjukt bra, men förra fredagen tycker jag att det gick lite sämre för honom, jag blev nästan lite förvånad över hans framträdanden. Men bättre lycka denna gången Erik, jag håller tummarna! En annan idol som jag tycker sjunger enormt bra är Mariette. Fast jag tycker det är lite fusk, eftersom att hon redan har ett skivkontrakt! Men men hoppas det går bra för idolerna ikväll & man får ju inte missa Måns Möller efteråt! :) Hoppas ni får en trevlig kväll!

Bianco - New arrivals

2009-11-26 / 15:05:49
Korta modeller

JUNGLE PARTY SANDAL 700:-

GEORGOUS SANDAL 850:-

FANTAST BOOTEE 1200:-

Långa modeller

FASHION RIDING BOOT 1400:-

FLAT OVERKNEE BOOT 2300:-

FLAVY BOOT 2400:-
alla har väl sett liknande modell fast kort, här har ni den nya, långa modellen. Ni som gillar sådanna boots kanske skall våga sig på och testa denna? :)

TOUGH BIKER W. LACE 1800:-
Jag bara älskar den här skon, ursnygg! Rekomenderar den!

VKS - Veckans kändis skvaller

2009-11-26 / 14:18:27

VÄXER SURI UPP FÖR FORT?


Suri älskar att gå runt i högklackat, hon har en garderob värd 24 miljoner kronor, i veckans nu ser man henne bärandes på en pappersmugg från starbucks. Jag är nog inte ensam om att undra om inte treåriga Suri växer upp aningen för fort?

VICTORIA SVÄLTER SIG SJÄLV ...

Victoria har alltid varit uppseendeväckande smal, men nu har hon verkligen nått botten. Hon har en kropp som en sjuåring och smalare blir hon. Vad är det egentligen för en förebild? Tjejer över hela världen gör ju allt för att få samma kropp som henne och en mängd andra smala kändisar. På grund utav sin vikt har hennes & Davids dröm om att skaffa fler barn gått i tusen bitar. Om hon fortsätter att gå ner i vikt och träna så mycket som hon gör kommer det snart vara en tidsfråga innan hon drabbas av anorexia. ÄT MER MAT VICTORIA!!!

ÄNTLIGEN: KRISTEN STEWART & ROBERT PATTINSON ÄR ETT PAR ELLER ÄR DE?!

Både Rob & Kristen är väldigt förtegna när det gäller deras kärleksliv, men den 23åriga hunken medger i Veckans Nu: "Det är inte ofta man träffar någon som Kristen, hon inspererar mig och hon är en väldigt unik tjej". Båda tror dom på karma och ödet! Hoppas dom snart kan avslöja deras kärleksaffär, ROB & KRISTEN ÄR NI ETT PAR? KOMIGEN NU! HÅLL INTE IN DET.

Jag måste bara säga: GUD VILKEN SEXIG HUNK DU ÄR PATTINSON, RAUW! ♥

ANGELINA OTROGEN MED LESBISKA ÄLSKARINNOR

Hon har en älskarinna i Frankrike och hon har också börjat träffa sitt ex Jenny Shimizu. Blir man förvånad, nej inte direkt. Brad dock har fått nog, han är mycket svartsjuk och orkar inte längre med dessa sexskandaler. Verkar som att någon får tillbaka för gammal ost ... ?

THE HILLS PARETS ÄKTENSKAP I KRIS

Det är inte första gången Heidi blivit sviken av maken Spencer, nyligen har han fotograferats på en vild fest på Playboy Mansion. Denna gången fick han ett återfall av sitt förslutna drogmissbruk. I Veckans Nu tidning skrivs det att maken Spencer sexstrejkar för att undvika att göra sin babysugna hustru gravid. Tydligen hindrar det honom inte från att spilla sin säd på annat håll... SHAME ON YOU SPENCER!

läskig natt ...

2009-11-26 / 13:03:59

Har inte sovit så här dåligt på flera veckor, gick och la mig vid elva men somnade aldrig riktigt. Telefonen ringer mitt i natten & svara vågar man ju inte göra då... Sen hör jag fotsteg på övervåningen som går ner för trappen, så jag låg där i min sång, livrädd för vad som härjade utanför mitt rum. Värsta natten på länge, speciellt läskigt är det ju när man har sitt rum i källaren :O



Har ni varit med om något liknande innan, ni som inte känner mig har ju ingen aning om vad som hänt i mitt hus innan, men nog spökar det. Tror du på andar & sånt? Jag har varit med om så mycket när det gäller spöken om man nu ska kalla dom det ... så jag börjar nästan tro att det verkligen finns!

Deprimerande väder...

2009-11-25 / 18:37:51

Jag önskar att snön kommer snart så det blir lite ljusare ute, dessutom är det ju så himla mysigt med snö.  Tycker inte du det? Jag älskar snön & hela stämningen över december med ljusstakar och stjärnor, mmhh Längtar som tusan till jul nu!


Något ni verkligen borde göra är att gå till jul på liseberg, det är så otroligt mysigt där, oavsett om det är snö eller inte! Jag var där när dom öppnade, det blir sån myskänsla att gå där med någon man gillar!

Vad är egentligen mode?

2009-11-24 / 14:34:20



Mode omfamnar ju väldigt mycket, det är en väldigt stor kategori. När en trend kommer, kan man verkligen se hur alla följer trenden och det tar inte alls lång tid innan det sker. Men skall man verkligen följa trenden och gå runt och se ut som exakt alla andra. Är det verkligen roligt och spännande att gå runt i något fint när man kan se att nästan alla andra har den där speciella jackan, eller dom där sjukt snygga jeansen. Blir det verkligen något sjukt fint, när alla andra har det också? Det blir ju inget speciellt längre. Visst är det roligt att vara först med att klä sig på ett visst sätt och visst är det spännande när folk gör precis som dig och klär sig likadant. Men är det verkligen kul när du ser att hälften av alla människor går runt i samma plagg, är det verkligen roligt att gå och köpa samma kläder då? Jag tycker inte det. Vad tycker du? Jag ser verkligen upp till min farbror för han har fått mig att inse precis det här. Att det är inget roligt att gå runt och se ut precis som alla andra, skulle det då inte vara roligare att sticka ut och ha dom där kläderna som ingen har. Kanske kan du skapa en ny trend? Ingeting är ju omöjligt! Jag tycker du skall förtsätta och vara den du är, men tänk på det, att är det verkligen roligt att se ut precis som alla andra? Stå för vad du själv tycker och följ inte bara strömmer för att det är den lättaste vägen.


Farbror med i Paradis Hotel

2009-11-23 / 17:41:09

Vad tycker ni om paradiset egentligen?
Jackie är ju en väldigt speciell person, på många olika sett.
Jag hade aldrig kunnat hållt på så som hon gjorde redan första natten.
Men jag kan tänka mig att det är hon som drar åt sig många tittarsiffror .
Nog om henne, farbror är ju med i paradis hotel. Hoppas det går bra för honom    

♥ Kan någon gissa vem av grabbarma det kan vara? :)


Välkommen till min nya blogg!

2009-11-23 / 13:01:08

Emilia heter jag & jag är en 17 årig tjej som älskar att shoppa.
I min blogg kommer ni att kunna läsa om allt från min vardag,
till shopping, mode och massa annat. Enjoy!