VKS - Veckans kändis skvaller

2009-11-26 / 14:18:27

VÄXER SURI UPP FÖR FORT?


Suri älskar att gå runt i högklackat, hon har en garderob värd 24 miljoner kronor, i veckans nu ser man henne bärandes på en pappersmugg från starbucks. Jag är nog inte ensam om att undra om inte treåriga Suri växer upp aningen för fort?

VICTORIA SVÄLTER SIG SJÄLV ...

Victoria har alltid varit uppseendeväckande smal, men nu har hon verkligen nått botten. Hon har en kropp som en sjuåring och smalare blir hon. Vad är det egentligen för en förebild? Tjejer över hela världen gör ju allt för att få samma kropp som henne och en mängd andra smala kändisar. På grund utav sin vikt har hennes & Davids dröm om att skaffa fler barn gått i tusen bitar. Om hon fortsätter att gå ner i vikt och träna så mycket som hon gör kommer det snart vara en tidsfråga innan hon drabbas av anorexia. ÄT MER MAT VICTORIA!!!

ÄNTLIGEN: KRISTEN STEWART & ROBERT PATTINSON ÄR ETT PAR ELLER ÄR DE?!

Både Rob & Kristen är väldigt förtegna när det gäller deras kärleksliv, men den 23åriga hunken medger i Veckans Nu: "Det är inte ofta man träffar någon som Kristen, hon inspererar mig och hon är en väldigt unik tjej". Båda tror dom på karma och ödet! Hoppas dom snart kan avslöja deras kärleksaffär, ROB & KRISTEN ÄR NI ETT PAR? KOMIGEN NU! HÅLL INTE IN DET.

Jag måste bara säga: GUD VILKEN SEXIG HUNK DU ÄR PATTINSON, RAUW! ♥

ANGELINA OTROGEN MED LESBISKA ÄLSKARINNOR

Hon har en älskarinna i Frankrike och hon har också börjat träffa sitt ex Jenny Shimizu. Blir man förvånad, nej inte direkt. Brad dock har fått nog, han är mycket svartsjuk och orkar inte längre med dessa sexskandaler. Verkar som att någon får tillbaka för gammal ost ... ?

THE HILLS PARETS ÄKTENSKAP I KRIS

Det är inte första gången Heidi blivit sviken av maken Spencer, nyligen har han fotograferats på en vild fest på Playboy Mansion. Denna gången fick han ett återfall av sitt förslutna drogmissbruk. I Veckans Nu tidning skrivs det att maken Spencer sexstrejkar för att undvika att göra sin babysugna hustru gravid. Tydligen hindrar det honom inte från att spilla sin säd på annat håll... SHAME ON YOU SPENCER!

Kommentarer!
Postat av: Lill

hej du har en bra blandning på mode och kändis världen ska bli spännande att följa din blogg

bay bay

Kommenterat - 2009-11-27 / 00:16:45
Postat av: milia

Tack så mycket! Vad roligt att höra att du gillar min blogg! :)

Kommenterat - 2009-11-27 / 17:13:29  | URL - http://emvonfashion.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: